ساخت سایت فروشگاهی Fundamentals Explained
ساخت سایت فروشگاهی Fundamentals Explained
Blog Article
برای راه اندازی وبسایت فروشگاهی بسیار حیاتی است؛ هدف شما میتواند فروش محصولات، ارائه خدمات یا جذب مشتریان جدید باشد. در این مرحله، باید مشخص کنید که چه نوع محصولاتی را میخواهید بفروشید و چه ارزش افزودهای برای مشتریان فراهم میکنید. همچنین، شناخت دقیق ویژگیها و نیازهای مخاطبان، از جمله سن، جنسیت، علایق و رفتارهای خرید، به شما کمک میکند تا طراحی و محتوای سایت را به گونهای تنظیم کنید که با انتظارات آنها همخوانی داشته باشد.
انتخاب نام دامنه یکی از مهم ترین مراحل ساخت سایت فروشگاهی است. نام دامنه باید بهگونهای باشد که به راحتی به یاد ماندنی، مرتبط با کسبوکار و در دسترس باشد. در ادامه به نکاتی برای انتخاب نام دامنه اشاره میکنم:
در این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی درباره تنظیمات افزونه و سفارشیسازی فاکتور صحبت میکنیم؛ که سفارشیسازی بر اساس اطلاعات فروشگاه مثل لوگو، آدرس و کلیه اطلاعاتی قابل نمایش در فاکتور، انجام میشود. سپس نحوه دریافت فاکتور توسط کاربر و مدیریت فاکتورها را توضیح میدهیم.
راهاندازی یک مغازهی بزرگ که بتواند تمام کالاهای مورد نیاز مشتری را به آنها تحویل دهد همان اندازه دغدغه دارد که راهاندازی یک فروشگاه اینترنتی مشکل و دردسر ساز است.
تا اینجای آموزش شما موفق شدید که یک سایت فروشگاهی با امکانات مورد نیاز راه اندازی کنید.
سوالات متداول دیگران از ما پرسیده اند ساعات کاری مجموعه ویکی دمی چیست؟
از ابزارهای موجود برای بررسی دسترسی نام دامنه استفاده کنید.
آیا سئو و بهینهسازی سایت، نیز پس از طراحی انجام میشود؟
-تنظیمات قیمت محصولات متغیر، خرید سریع، به این سایت مراجعه کنید نمایش محصولات به صورت کاتالوگ، شرایط مشاهده قیمت
پنل مشتریان یکی از بخشهایی است که در اکثر موارد توجه چندانی به طراحی آن نمیشود. درحالیکه این بخش میتواند تاثیری مستقیم بر رضایت مشتری بگذارد. فرض کنید یک کاربر وارد سایت شما میشود و یک محصول را میخواهد بخرد.
یکی از نکات مهم در طراحی سایت فروشگاهی نحوه نگارش متن محصول است. در نوشتن متن محصولات باید بدانید مخاطب شما کیست؟ جزئیات محصول شما چیست؟ کاربر کی و کجا از محصول شما استفاده میکند و چرا محصول شما بهتر از رقباست؟
پشتیبانی و بروزرسانی: از قالبهایی استفاده کنید که توسط توسعهدهندگان فعال پشتیبانی و بروزرسانی میشوند.
اگر بعد از اضافه کردن آن به سبد خرید سردرگم شود و نداند چگونه فرایند خرید را تکمیل کند، ترجیح میدهد سایت را ترک کند و وارد سایت رقیب شود.
در واقع فروشگاه اینترنتی به وب سایتی گفته میشود که خدمات و یا محصولات خود را به صورت آنلاین و از طریق اینترنت به کاربران خود ارائه میدهد .